Det er ikke alltid så lett å få grep om framtidsplanene til hyperaktive Quentin Tarantino.

Fyren snakker jo som en foss om alle ideene sine – plutselig har han lyst til å lage «Kill Bill vol. 3» (før han legger det på hylla), så vil han lage horror, før han erklærer at han har lyst til å slutte med film.

Da han før jul gjorde det klart at han ville lage en ny western som sin neste film etter «Django Unchained» var det derfor lett å ta opplysningene med en klype salt.

Men nå tyder alt på at westernplanene faktisk blir realisert.

Ifølge Deadline har nemlig Tarantino fullført et førsteutkast på et manus, og filmen har fått (den foreløpige) tittelen «The Hateful Eight».

Utkastet er nå sendt ut til diverse skuespillere som regissøren ønsker å få med seg i filmen. Blant dem er Christoph Waltz, som har vunnet Oscar for beste birolle i Tarantinos to siste filmer, «Inglourious Basterds» og «Django Unchained», og 77 år gamle Bruce Dern.

Sistnevnte har hatt et strålende år, som kanskje blir kronet med Oscar-nominasjon for innsatsen i Alexander Paynes «Nebraska».

Hva er så kjent om handlingen i «The Hateful Eight»?

Strengt tatt ingenting, men The Hollywood Reporter påpeker at tittelen trolig spiller på John Sturges«The Magnificent Seven» (1960) (en amerikansk remake av Akira Kurosawas «Seven Samurai»).

Tarantino har flere ganger snakket om muligheten for å lage film av Elmore Leonards «Forty Lashes Less One», om en apacheindianer og en soldat som blir sendt på et selvmordsoppdrag for å ta livet av fem hensynsløse kriminelle.

Regissøren har også nevnt muligheten for å lage en film om den militante hvite slavemotstanderen John Brown, i tillegg til å snakke varmt om mulighetene for å lage film i Australia.

The Hollywood Reporter tror for øvrig at innspillingen kan starte allerede til sommeren, hvis alt går i boks.