Quentin Tarantino har fryktelig vanskelig for å legge fra seg tidligere filmer – han har på diverse tidspunkter både snakket om en egen film om Vega-brødrene, «Kill Bill 3» og å gjøre miniserie av «Django Unchained».

Nå er det sistnevnte som ser ut til å få en slags fortsettelse først – i en tegneserie. Der den hevngjerrige tidligere slaven slår seg sammen med Zorro!

Det er The Hollywood Reporter som nå melder at Tarantino skal skrive en Zorro/Django Freeman-historie for selskapene DC og Dynamite Entertainment, sammen med serieskaper Matt Wagner. Sistnevnte skal ferdigstille manuset etter at de to har laget plottet sammen, noe som kanskje er like greit da regissøren normalt er for ordrik til å kunne holde seg innenfor serieformatet.

Wagner er er både en forfatter og illustratør, som har laget en rekke Zorro-historier tidligere for Dynamite Entertainment (da med tegninger fra Francesco Francavilla).

– Det var da jeg leste hans Zorro-historier at jeg ble overbevist om hvor god idé det var å la disse to ikonene møtes. Historien vi har kommet opp med er spennende, og jeg håper dette blir et artig nytt kapittel for begge karakterene, sier Tarantino til The Hollywood Reporter.

Dette er første gang at Tarantino fortsetter en av sine historier i et annet medium, men det er også verdt å nevne at «Django Unchained» ble omgjort til tegneserie i fjor, med manus av Reginald Hudlin.

Zorro/Django-tegneserien kommer etter planen ut i løpet av høsten.