«Heroes never die , they just reload», var taglinen til slaktefesten «Rambo» fra 2008 – film nummer fire i rekken om den folkesky drapsmaskinen John Rambo spilt av Sylvester Stallone.

Totalt 236 drepte fiender (og sivile) senere kunne man med et visst ubehag i magen føle på det ikke hadde vært så farlig om dette ble den siste «Rambo»-filmen noensinne (selv som Sly har hintet om noe annet).

Vel, det kan godt hende at det ikke kommer flere Rambo-filmer. Men det hindrer ikke Stallone fra å drømme om å knytte båndet rundt hodet, rette på kniven i sliret og lade om: Rambos neste overraskelsesangrep kan nemlig være på tv-skjermene våre.

Ifølge Variety har Entertainment One signert en avtale med «Rambo»-produsent Avi Lerner og Nu Image om å utvikle og produsere en tv-serie basert på Rambos gjøren og laden.

67 år gamle Sylvester Stallone skal allerede være i forhandlinger om sin deltakelse i serien, både på et «kreativt nivå» men også med tanke på en mulig reprise i rollen som John Rambo.

– Jeg er glad for å samarbeide med et så produktivt selskap som Entertainment One, som er kjent for å lage programmer av høy kvalitet for sine partnere verden rundt. Og jeg er spent på muligheten for å nok en gang samarbeide med min venn Sly om en encore i denne neste fasen av Rambo-historien, sier Lerner til Variety.

Utover dette er det få detaljer om hva premisset for tv-serien skal være – men vi kan vel sette en femmer eller to på at «Strike Back» vil få konkurranse om å være serien med flest drepte per episode (om man ser bort fra zombiene i «Walking Dead»).