«Man of Steel» er rett rundt hjørnet, og har allerede fått stort sett gode kritikker.

Såpass mye tro har Warner Bros. på filmen at de allerede har satt David Goyer til å skrive manuset til oppfølgeren – som en del av en avtale på tre filmer.

Med «Man of Steel» og «Man of Steel 2» (begge regissert av Zack Snyder) er vi oppe i to filmer … og den tredje skal ifølge Deadline være den lenge omtalte men aldri realiserte «Justice League»-filmen.

Goyer snakket selv om dette fra den røde løperen på «Man of Steel»-premieren i New York i natt, noe også nettsiden Latino Review overhørte:

Ifølge nettsiden Comic Book Movie skal Goyer ha uttalt følgende:

They’ve got a little kryptonite pellet embedded in my heart and if I say anything it will explode, but I would be a very rich man for all the times I was asked that question. It all depends on how the [Man of Steel] does. I would love to see a Justice League film, absolutely. Put the Avengers on notice.

Men på den påfølgende pressekonferansen ville ikke Goyer utdype noe som helst om en eventuell «Justice League»-film.

I fjor sommer ble Will Beall hyret inn til å skrive manuset til en «Justice League»-film, men dette skal ha blitt vraket for noen måneder siden.

Om «Man of Steel» gjør det like godt på kino som den tegner til å gjøre, ser det langt lysere ut for filmen i denne omgang.

«Man of Steel» har norsk premiere 19. juni.