Kommer virkelig Steven Soderbergh til å legge opp/ta en pause som regissør etter sommerens «Behind the Candelabra», eller tar han bare en Jay-Z?

Gudene vet, men virkelig gøy er det i hvert fall at Soderbergh er fast bestemt for å jobbe vettet av seg før han legger klapperen på hylla.

Katastrofefilmen «Contagion» kom på VOD i Norge for et par uker siden, actionfesten «Haywire» går på kino i Norge nå, og snart tar filmskaperen nok en sjangermessig u-sving. Som du ser av traileren til «Magic Mike» er dette noe helt, helt annet.

Historien er delvis basert på hovedrolleinnehaver Channing Tatums egne opplevelser som mannlig stripper, og skal ifølge The Playlist være en ganske mainstream og lett-å-like dramakomedie, riktignok med Soderberghs tydelige visuelle signatur.

Channing Tatum er for øvrig for alvor i ferd med å ta steget opp til Hollywoods a-liste, ikke minst på bakgrunn av suksessen med «21 Jump Street», og har også vist bredde som skuespiller siden en ganske overraskende gjennombrudd i «Step Up».

Manus, som er skrevet av Reid Carolin, følger stripperen Magic Mike (Tatum), som lærer opp en yngre danser (Alex Pettyfer) i hvordan han best kan manøvrere når han jobber på klubben Xquisite, drevet av karakteren Dallas (Matthew McConaughey). Etter hvert blir imidlertid Mike lysten på å forlate stripperyrket for å satse på en designkarriere.

Norgespremiere er ikke fastsatt ennå.