Det har lenge vært snakk om en filmatisering av Seth Grahame Smiths kultbok «Pride and Prejudice and Zombies», løst basert på Jane Austen-klassikeren «Pride and Prejudice».

Filmen er blitt skutt ned flere ganger, men akkurat som en ekte zombier nekter den å ligge død – og nå har den reist seg opp enda en gang.

Denne gangen litt mer stø på beina, skal vi tro Variety.

Mens filmen tidligere har vært knyttet til regissører som David O. Russell («Silver Linings Playbook»), Mike White (HBO-serien «Enlightened») og Craig Gillespie («Lars and the Real Girl», «Fright Night»), samt at aktuelle hovedrolledamer har vært Natalie Portman, Emma Stone, Anne Hathaway, Scarlett Johansson, Mia Wasikowska og Blake Lively er komboen nå … en litt annen.

At hovedrollen nå er tiltenkt til Lily Collins (dattera til Phil), for så vidt interessant nok. Hun har tidligere spilt i «The Blind Side», er for tiden i full gang med Harald Zwart-storfilmen «Mortal Instruments: City of Bones», og virker som en bra dame som kan slå fra seg.

Litt mer usikre er vi på regissøren, Burr Steers. Han debuterte i 2001 med den småsøte indiefilmen «Igby Goes Down», før han fulgte opp med de to Zac Efron-filmene «17 Again» og «Charlie St. Cloud».

Men ettersom han også har regissert episoder av «The L Word», «Big Love» og «Weeds», samt har spilt i både «The Last Days of Disco» og «Pulp Fiction» kan han kanskje være ålreit likevel?

Det er likevel et stykke opp til komboen mellom David Russell og Natalie Portman, som ikke ble noe av ettersom Russell mente budsjettet filmen satt med var «umulig å jobbe med». At en annen mashup-film, «Cowboys and Aliens», også floppet på kino gjorde det ikke lettere å sikre denne filmen et høyere budsjett.

Vi får se, da – holder beistet seg på beina denne gangen?