Aha!

Et eller annet sted i verden blåser det helt sikkert stiv kuling akkurat nå. I den anledning kjører vi STEVE COOGAN-youtubebonanza! Skarru se på Coogan, kjerringfaen?

Karakteren Alan Partridge dukket først opp i «On The Hour» i BBC Radio Four. Partridge opptrådte først på TV i Chris Morris‘ banebrytende serie «The Day Today» i 1994.

Sjekk denne sketsjen med Chris Morris:

Omtrent samtidig fikk Partridge sine egne tv-serier, først «Knowing Me, Knowing You with Allan Partridge».

Her er et intervju fra 1995:

Tv-serien «Saxondale» ble oversett av altfor mange. Coogans såreste rolle som fallert roadie og prog-fan. Litt ujevn serie, humoren treffer ikke hele tiden, men veldig bra storyline og kule figurer. Han går på sinnemestringskurs, men han blir bare mer forbanna av det.

«24 Hour Party People»: Fantastisk film om musikklivet i Manchester, Factory Records og The Hacienda. Coogan spiller Tony Wilson, label manager og levemann. Obligatorisk!

«Tristram Shandy: A Cock and Bull Story» er en underlig metafilm som handler om en filminnspilling. Egentlig handler den mest om rivaliseringen mellom Coogan og skuespilleren Rob Brydon. Verdt en titt.

Det anstrengte forholdet mellom Coogan og Brydon kommer til fullt uttrykk i den fantastiske miniserien «The Trip». De kjører rundt i Nord-England og tester gourmetrestauranter og får tiden til å gå med å gjøre imitasjoner av andre skuespillere. Kostelig!

Denne har vært postet på Comoyo Filter før, med god grunn:

Coogan dukket opp som Larrys samtaleterapeut i sjette sesong av «Curb Your Enthusiasm». Stort sett bare dårlige råd fra den kanten.

Hopp til 03:15 for noen morsomme outtakes:

Mens vi venter på «Alan Partridge: Alpha Papa», her er en halvfersk trailer.