Hvem ville vunnet en Twitter-feide mellom Sylvester Stallone og Bruce Willis? Vel, om Willis var på Twitter hadde vi kanskje funnet det ut.

Stallone er imidlertid litt av en twitterjunkie, og i går benyttet han anledningen til å fortelle «gladnyheten» om at Harrison Ford er blitt med i den neste «Expendables»-filmen – på bekostning av Bruce Willis, som nå har trukket seg etter å ha vært med i de to første:

Før han fulgte opp med en ny tweet, et relativt utilslørt angrep på Willis:

Foreløpig vet vi ikke mye om rollen til Ford, men oddsen er ikke veldig høy på at han vil være gammel og gretten, og ha masse selvironi på hvor gammel og gretten han er.

Neida, vi liker Harrison Ford (og til en viss grad også «Expendables»-filmene).

Godeste Ford har for øvrig også vært ute i mediene det siste døgnet og erklært sin interesse for en ny «Indiana Jones»-film. Da må man imidlertid kjappe seg litt – Ford er jo 71 år gammel, og det har ikke kommet noen nyheter i det siste om noe gjennombrudd i manusarbeidet til George Lucas.

Likevel litt synd om «Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull» blir filmseriens svanesang, kanskje.

– Vi har sett karakteren utvikle seg og vokse over en periode i tid, og for meg er det helt passende om han kommer tilbake i en bra film, der han kanskje ikke er nødt til å sparke så mye rumpe, sier Ford til The Telegraph.

Harrison Ford dukker for øvrig opp i den kontroversielle storfilmen «Ender’s Game», som kommer til høsten.

I går kom det en siste trailer til den, som du kan sjekke ut her:

  • Den første «Expendables»-filmen kan du se hos Comoyo View, som nå er ute i åpen beta. Første måned er gratis, deretter koster det kr. 99,- per måned.