Les også:
De beste rappende skuespillerne (og omvendt) i anledning «Spring Breakers»

Etter å ha skapt temmelig mye buzz på festivalvisninger rundt om i verden (blant annet Oslo Internasjonale Filmfestival i november) er endelig den første traileren til Harmony Korines «Spring Breakers» ute.

Korine er mest kjent for å ha skrevet «Kids» og for å ha regissert filmer som «Gummo» og «Mister Lonely» – men denne gangen ser han ut til å ville ta et ganske stort skritt i retning av å lage en mer konvensjonell film.

Det meste av promomaterialet til nå har fokusert på lettkledde utgaver av de kvinnelige hovedrolleinnehaverne Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson og Rachel Korine – mens James Franco visstnok gjør en helt super prestasjon som gangsterrapperen Alien.

Vi er solgt, vi altså, og her er altså den første traileren – levert via MTV (såklart):

Godt nytt er også at «Spring Breakers» skal opp på kino i Norge, og SF Norge har satt premieredato til 12. april – bare et par uker etter USA-premieren.

For øvrig må vi nok en gang anbefale Comoyo Filter-bidragsyter Martin Bjørnersens Morgenbladet-skriverier. Etter å ha sett filmen under OIFF skrev han blant annet:

– Filmen kan betraktes som en fabel, en feberfantastisk, men kynisk skildring av den oppvoksende slekts egentlige håp og drømmer – det vil si å snorte kokain fra et nakent pikebryst til tonene av et dubstep-drop.

Her er et par bonusklipp fra filmen: