Lars von Triers «Nymphomaniac» kommer ikke ut i Norge før til neste år, men det forhindrer ikke det danske geniet/sjarlatanen fra stadig å komme med nye promodrypp. Kanskje han føler han får litt lite oppmerksomhet nå som Cannes er i gang, uten hans film (den ble ikke ferdig i tide)?

Nå har i hvert fall Zentropa publisert et noe oppsiktsvekkende tablåaktig bilde av skuespillerne i filmen. Von Trier dukker selv opp også, med bind for munnen (et lite stikk til Cannes, der den store kjeften hans landet ham i trøbbel i fjor?).

Ellers kryr det av pornografiske positurer, fra en sprikende Charlotte Gainsbourg til en skjorteløs Shia LaBeouf til en Willem Dafoe med mistenkelige flekker på buksa.

Bildet blir i hvert fall sluppet i forbindelse med at Zentropa har annonsert dansk premieredato i romjula, der produsent Peter Aalbæk Jensen uttaler:

– Hva er mer juleaktig enn en film som dette?

Ingen overraskelse at den dukker opp hos våre naboer på det tidspunktet, da den norske distributøren for flere uker siden satte 17. januar 2014 som norsk premieredato.

Deadline mener også å vite at filmen kommer til å ende opp med en spilletid på fire timer, noe som i grunnen låter mye – selv for de største kåtleifene.

Aalbæk Jensen har uansett tidligere fortalt at de har mye materiale, og at de vurderer å dele den opp i flere filmer – eventuelt en tv-serie.

Her er den noe mer subtile posteren til filmen: