Det føles som om vi, og de fleste andre som skriver om film og tv, har sluntra litt unna når det gjelder «Game of Thrones».

Målet, som enkelte lesere nok vil ha mistenkt allerede, var tross alt én milliard saker om fjerde sesong på global basis, og vi feila.

På vegne av media verden over: Beklager.

Men trenger det å være for sent å strekke seg mot himmelen? Må våre sverd hvile i sine slirer helt til femte sesong?

Eller kan vi ennå storme mot den jerntronen vi føler i hjertene våre? Ja! Vi nekter å legge oss ned og dø.

Pluss at vi fant noe supergøyReddit.

For noen dager siden la nemlig Reddit-brukeren Oscane ut en påminner om at skuespiller Natalie Tena, som spiller Osha i serien, faktisk har et band som heter Molotov Jukebox og er en jævel på trekkspill.

Han/hun/den/det umulig ha skjønt hvilket skred av musikalske «Game of Thrones»-juveler som ville bli gravd opp i kjølvannet av den i
sannhet eksplosive posten.

Det viser seg nemlig at store mengder av skuespillerlista fra serien enten har en musikkarriere på si eller i det minste er flinke til å synge.

Begge Daarioene, for eksempel. Mens første-Daario Ed Skrein er rapper…:

… er andre-Daario  (tisse-Daario) Michiel Huisman superfølsom singer/songwriter – på nederlandsk:

Og Iain Glen, som spiller Ser Jorah? Dro en pub-trall i filmen «Small Engine Repairs», gitt.

Han kunne nok glatt ha vunnet hjertet til Daenerys via en serenade, hun virker jo som den typen erobrende khaleesi som er svak for litt nachspielgitar.

Så hva med Carice van Houten, spør du kanskje? Ja, hva med hun dama som spiller den nifse røde dama som brenner folk levende og føder røykdemoner ut av tufsa si?

Poprock, selvsagt.

At Theon Greyjoy-skuespiller Alfie Allen kommer med på lista er kanskje ikke noe sjokk, all den tid han er lillebroren til Lily Allen, selv om hans bidrag begrenser seg til en rungende fremføring av Edwin Starr-låta «War».

– What is it good for? Absolutely nothing, synger Allen.

Akk, ironien. Om han bare kunne nådd frem til Westeros’ makthavere med det budskapet.

Og hva med Iwan Rheon som spiller Theon-kompis Ramsay Bolton? Nok en singer-songwriter, noe som med én gang leder tankene mot en potensiell (potensløs?) badekarsduett for de to perlevennene.

Enkelte i serien har til og med hatt en temmelig heftig musikalsk karriere lenge før de ble med i serien. Før han lånte dødsblikket sitt til halshuggeren Ser Ilyn Payne var Wilko Johnson gitarist i Dr. Feelgood, hvor han også fikk åpne kjeften i ny og ne.

Hva sa du, Jerome Flynn, bedre kjent som Bronn? At vi har glemt at du hadde flere kjempehits i Storbritannia med popduoen Robson & Jerome på 90-tallet? Slettes ikke!

Vi husker til og med at du lagde en sang om å gå opp på taket for å slappe av.

Det vi alle likevel lurer på er om arbeidsgiveren din, Tyrion Lannister, kunne sunget seg ut av sitt tidvise tungsinn?

Joda, Peter Dinklage har en sangstemme han også, selv om han ikke bruker den på The Beatles men heller dukker opp på «Sesame Street».

Om vi skal velge en favoritt, sånn rent musikalsk musikk-musiseringsmessig må det likevel bli Jacob Anderson, som spiller Grey Worm i serien og kaller seg Raleigh Ritchie når han synger følsom elektronisk sjælpåpp.

Og som tydeligvis ikke klarer å sitte stille på en benk engang, om man skal dømme etter musikkvideoen for «Stronger Than Ever».

Med et slikt stjernelag kan det bare finnes én konklusjon. Som Reddit-bruker I_Wanna_Play_A_Game oppsummerer:

– Håper det kommer en «Game of Thrones»-musikal. Bare sier det.

Vel…