Lurer på om Sony-sjefene virkelig tenker at dette er et grep som kommer til å vekke entusiasmen hos spill- og filmfans verden over, eller om de bare er for opptatt med å telle penger etter «Smurfene»-suksessen til å virkelig bry seg.

Men, altså… Det kommer en «Sonic the Hedgehog»-film. Eller, om den «kommer» er fremdeles uvisst, men den er i hvert fall under utvikling, med Evan Susser og Van Robichaux tilknyttet som manusforfattere.

Duoen er til daglig komikere ved Upright Citizens Brigade i Los Angeles, og har ikke skrevet en film før (de har imidlertid jobbet med den Jetsons-filmen til Kanye West).

Gjør deg klar for replikker som dette:

Den piggete Sega-helten skal få sitt liv på lerretet i en spillefilm/animasjonshybrid, og planen er at han skal nedkjempe velkjente spillskurker som Dr. Eggman.

– Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke historier man kan fortelle med en karakter som Sonic the Hedgehog, som har en allerede etablert internasjonal fanbase, sier Columbia Pictures-direktør Hannah Minghella til The Wrap.

Mens du venter kan du jo «kose» deg med denne hårreisende fanfilmen, som noen har brukt HELT SJUKT mye tid og krefter på å lage (og takk for det):