Det virker som om publikum satte pris på Marc Webbs «The Amazing Spider-Man»-reboot, ettersom filmen gjør det svært godt på kino.

Derfor er det kanskje ikke så rart at Sony Pictures nå på sin Facebook-side har annonsert at også denne rebooten vil komme i tre deler.

It’s finally here! The Amazing Spider-Man is the first installment in a movie trilogy that will explore how our fave hero’s journey was shaped by the disappearance of his parents.

Filmen spilte inn imponerende 35 millioner dollar på åpningsdagen (og USAs nasjonaldag) 4. juli.

Lenge har det vært snakk om en potensiell oppfølger til filmen. Manusforfatter James Vanderbilt (som også skrev førstefilmen) ble satt til å skrive denne i mars 2011, med omskrivinger foretatt av «Star Trek»-gutta Alex Kurtzman og Roberto Orci i ettertid. Ifølge Screencrush kan filmen være premiereklar allerede i mai neste år.

Foreløpig er ikke regissør Marc Webb bekreftet til oppfølgerne, men han har uansett varmet opp publikum ved å hinte om at det kommer mer, ifølge The Guardian:

– Disse filmene har typisk et liv utover en enkelt film. Åpenbart har man en fortellermessig forpliktelse til å samle sammen løse tråder til slutt. Men jeg føler også at det må være greit å danse rundt ideen om at det hele er en del av en større historie? Det er jo nok som foregår, nok av utfordringer for Peter Parker, til at man må samle sammen alle trådene. Vi kan la folk være litt nysgjerrige på framtida også.

Vel, Webb er sannelig ikke alene om den tanken. Gleder oss til den norske kinopremieren på førstkommende onsdag gjør vi uansett.