Innspillingen av Darren Aronofskys storfilm «Noah» med Russell Crowe i hovedrollen er godt underveis på Island.

Allerede har vi fått se noen få bilder fra settet, hovedsakelig gjennom sosiale medier. Regissøren selv tweetet i sommer et bilde av utsiden av den enorme arken som er bygget for innspillingen, mens vi fikk det første bilde av Crowe i Noah-kostymet gjennom mer offisielle kanaler.

Nå har muligens cinematograf Matthew Libatique blitt litt for inspirert av Aronofskys bildetvitring. I går sendte han ut et Hipstagram-bilde fra innsiden av arken – et bilde som like etter ble fjernet igjen.

Men mange rakk å snappe det opp, det er jo sånn internett funker. På bildet kan vi derfor se noe Indiana Jones åpenbart ikke hadde satt veldig stor pris på: Arken er stappfull av slanger (samt en krokodille), samlet rundt noen lysende gjenstander i midten.

I vårt intervju med spesieleffektgutta bak «The Avengers» i går kunne forøvrig Marc Chu – som også jobber med «Noah» – fortelle litt om hva vi kan forvente oss når filmen om arken sjøsettes i 2014.

Darren Aronofsky kommer kanskje fra mindre filmer, men dette kan han. En sann fryd å jobbe med. Vi har også en del nye ideer og teknologier på denne filmen, så gled dere. Dette blir awesome.