I kveld sendes siste episode av «True Blood» i Norge, og neste uke er den ujevne, men spennende førstesesongen av «The Leftovers» unnagjort. Hva har HBO i ermet med tanke på høsten og vinteren?

«Girls» kommer riktignok ikke før i 2015 (januar, tipper vi), likevel har det nå kommet en første apetittvekker fra sesong fire.

Mot slutten av forrige sesong fikk vi se at Hannah (Lena Dunham) blir tatt inn på det prestisjetunge forfatterkurset ved University of Iowa, og skal vi tippe er det nettopp her vi får se henne sykle. Før hun går på snørra, klønete som hun er:

På komifronten har vi også store forventninger til «The Comeback», som får et… øh, comeback, ni år etter at serien opprinnelig ble kansellert av HBO.

Serien handler om den avdankede sitcom-skuespilleren Valerie Cherish (Kudrow), som ønsker å presentere én virkelighet av sin liksomglamorøse tilværelse til kameraet, mens det samtidig blir fryktelig åpenbart for alle oss andre at virkeligheten er mye mørkere og tristere.

Denne gangen har Cherish fått en jobb på en HBO-serie, mens et kamerateam følger henne for å dokumentere opplevelsen. Meta-meta. Andre prominente skuespillere som var med i første sesong, som Malin Akerman og Kellan Lutz, er også med denne gangen.

Den første teaseren er et veldig knapt klipp, men uansett hyggelig å se Kudrow igjen:

Første sesong av serien ligger ute på Youtube.

I november er det også klart for et farvel med «The Newsroom». Tredje og siste sesong vil bestå av seks episoder:

Men aller først har vi «Boardwalk Empire» å se fram til. Femte sesong kommer til C More Series og HBO Nordic 8. september, og fra før vet vi at serieskaperne har bestemt seg for å hoppe sju år fram i tid, til 1931, i sisterunden:

For øvrig interessant at en av episodene i den kommende sesongen heter «King of Norway». Er det van Alden, gift med norske Sigrid, som er i ferd med å bli adlet?

Dessuten har det vel også vært meldt at «Getting On» starter opp på HBO igjen en gang i løpet av høsten, trolig også i november.