Det er nok muligens slik at oppstusset rundt den crowdfunda lavbudsjettsfilmen «The Canyons»  vil vise seg å være mer interessant enn selve filmen.

Et samarbeid mellom regissør Paul Schrader og forfatter Bret Easton Ellis hvor paparazziyndling Lindsay Lohan har hovedrollen og spiller mot pornostjerne James Deen er jo unektelig saftig,  men ymse festivaler har allerede vendt ryggen til filmen, blant annet begrunnet med at den har en «stygghet og en livløshet ved seg».

Prikken over pakka var en helt fantastisk New York Times-artikkel fra settet til innspillingen, som er rimelig umulig å lese uten å få en dose sympati for både Lohan og Schrader.

Det var IFC som endte opp med å plukke opp distribusjonen, og nå er en ny trailer for filmen klar hvor Lohans rollefigur kommer med noen kommentarer om film og filmbransje som føles som et meta-punktum for hele greia.

– Do you really like movies? Really, really like movies? When’s the last time you went to see a movie in a theater? You know, a movie that you really thought meant something to you. I dunno. Maybe, I guess, it’s just not my thing. Anymore.

Ifølge Deadline har filmen premiere for både  kino- og streaming-utgaven 2. august. Her er de tre første minuttene av verket: