I år kan du forvente et rush av nye Netflix-eksklusive serier.

I går hadde for eksempel den svært lovende «Breaking Bad»-spinoffen «Better Call Saul» premiere – men ettersom det er en AMC-serie som bare distribueres av Netflix, sendes den med ukentlige episoder.

Allerede 20. mars (bare få uker etter «House of Cards» sesong tre 27. februar) kommer imidlertid en ny original Netflix-serie, «Bloodline», som vil bli sluppet slik vi er blitt vant til fra strømmegiganten: Med 13 episoder på rappen, perfekt for binging.

Noe man jo kan finne på å gjøre, om serien er bra – noe vi tidligere også har tippet den blir. Og skal vi tro denne ferske traileren, er ikke det noe vi kan utelukke:

I serien følger vi familien Rayburn, som beskrives som «en moderne, hardtarbeidende familie i Florida Keys».

Heldigvis for oss er det, som i de fleste familier, litt grums under overflaten. Eller, rettere sagt: Mye grums.

Mye av det kommer til overflaten når eldstebror og familens sorte får Danny (Ben Mendelsohn) returnerer hjem til familiehotellets 45-årsjubileum.

Og for å sitere synopsisen: «Når han truer med å avsløre familiens mørkeste hemmeligheter, blir søsknenes lojalitet ovenfor familien satt på prøve.»

Vi skimter i hvert fall ett lik og en eksplosjon i traileren, så her går det nok litt hardere for seg enn i selv danske familiedramaer.

Bak serien sår Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler, som alle har jobbet på blant annet «Damages».

I hovedrollene finner vi ellers Kyle Chandler («Friday Night Lights»), Linda Cardellini («Freaks and Geeks», «Mad Men»), Sam Shepard («The Right Stuff»), Sissy Spacek («Carrie») samt flere andre kjente fjes.