I natt koste amerikanerne seg med nye episoder av «Gotham» og «Minority Report». Det de imidlertid ikke visste de skulle få servert i reklamepausen, om de ikke dro for å steke hamburgere, var en rykende fersk trailer for den kommende gjenopplivingen av «The X-files»!

Tretten år har gått siden Mully og Sculder sist løp rundt og løste konspirasjoner på TV-skjermene våre. «The X-files» ble for første gang vist i 1993, og med sine ni overnaturlige sesonger, gikk den fort over til å bli en av de mest populære TV-seriene noen sinne.

Snart (24. Januar 2016) kan vi heldigvis gjøre oss klare for enda mer konspirasjoner og overnaturlighet, ettersom FOX kommer med seks nye og veldig etterlengtede episoder i et spennende nytt kapittel med «The X-files». Skaperen Chris Carter står bak roret også denne gang, mens David Duchovny og Gillian Anderson fortsetter som de ikoniske FBI-agentene Fox Mulder og Dana Scully.

Er Mulder og Scully fortsatt et par i de nye episodene? De fant jo som kjent hverandre i slutten av den siste sesongen, men denne nye traileren indikerer at de kanskje ikke lever så tett på hverandre lenger?

Uansett hva sivilstatusen deres er: Mully og Sculder virker heldigvis gira på å fortsette jakten på sannheten bak de store konspirasjonene som har plaget dem så lenge. Nye interessante mysterier dukker også HELT sikkert opp.

Hva med den navnløse sigarettrøyker-skurken f.eks? Han er også klar for en ny runde ser det ut til, men ble ikke han sprengt i fillebiter da vi så han sist?

Noen svar vil nok bli gitt når «The X-files» dekker de amerikanske TV-skjermene 24. januar neste år. En norsk lanseringsdato er ikke klar enda, men vi skal holde dere oppdatert.

giphy