Det er ikke mange episoder igjen før teppet går igjen for «30 Rock» – komiserien som begynte så bra, men som kanskje har vist seg å være litt for varierende etter hvert som årene – og sesongene – har gått.

Tina Fey burde i hvert fall ha sikret seg en ålreit videre karriere, og som veldig mange andre flinke tv-folk er hun lysten på gjøre mer film.

«Date Night» med Steve Carell var jo ganske kul, og til neste år dukker hun opp i «Admission» med Paul Rudd. Den første traileren kom i går – se den i videovinduet over.

Fey spiller her Portia Nathan, en ambisiøs karrieredame som jobber med å rekruttere gode studenter til Princeton. På jakt etter studentemner finner hun veien til en alternativ high school, ledet ev Paul Rudd, der det går en gutt som kanskje, muligens viser seg å være Feys sønn som hun adopterte bort da hun var ung.

Ser ut som at regissør Chris Weitz går etter både hygge og latter med denne, noe som ofte viser seg å være en vanskelig kombinasjon.

Men Weitz har jo klart balansegangen tidligere – sammen med broren Paul skrev han både den første «American Pie»-filmen og filmadapsjonen av Nick Hornbys «Gutter er gutter» (sistnevnte ble han Oscar-nominert for).

Amerikansk premiere for «Admission» er i mars 2013.