Hmmmm, hva skjedde egentlig med «The Walking Dead»?

Jeg hadde lest – og likt – tegneserien, og var egentlig ganske gira da den første sesongen debuterte (med en bra gjeng skuespillere og stjerneregissør Frank Darabont) høsten 2010. Men etter sesong én forsvant bare interessen, jeg orket ikke engang å sjekke ut sesong to da den debuterte i fjor.

Det er begrenset hvor mye karisma det er mulig å gi levende døde, og når mengden zombier ikke skaper særlig dynamikk i historien er man avhengig av at de interne konfliktene blant de overlevende holder interessen ved like. Og det er jeg litt usikker på om «The Walking Dead» lykkes med.

Men hei, det kan også hende at jeg bare må skjerpe meg og gyve løs på andre sesong så snart som mulig. Jeg ser at smarte folk har skrevet at intensiteten nå har tatt seg voldsomt opp.

Serien har hatt pause siden 27. november, men 12. februar starter andre halvdel av sesong to på AMC i USA. Fox Crime har sendt tidligere episoder tett opp mot de amerikanske sendetidene her i Norge, men foreløpig er det ingen info på deres hjemmesider om når de starter opp igjen.

I videovinduet over kan du se en nysluppet teaser som forhåpentlig gir mer mening for dere som har fulgt godt med enn den gjør for meg.

Så: Hvor bra/undermåls er egentlig «The Walking Dead»?