Neste år kommer tv-serien «Westworld» på HBO, basert på filmen med samme navn, skapt av Christopher Nolans bror Jonathan og Lisa Joy. Serien tar for seg en dekadent fornøyelsespark full av roboter, der gjestene kan leve ut sine innerste cowboy-fantasier. Men en dag går en av robotene berserk, og begynner å drepe de besøkende.

Nå har det ifølge Deadline lekket en liste over hva statistene på serien må være forberedt på å gjøre under innspilling, og det er ikke småtterier:

– appear fully nude

– wear a pubic hair patch

– perform genital-to-genital touching

– have your genitals painted

– simulate oral sex with hand-to-genital touching

– contort to form a table-like shape while being fully nude

– pose on all fours while others who are fully nude ride on your back

– ride on someone’s back while you are both fully nude and other assorted acts the Project may require.

Fagforeningen til amerikanske skuespillere sier de kommer til å være til stede under innspillingen, for å «svare på eventuelle spørsmål». Det er sikkert ikke så dumt.

Det er ikke vanskelig å glede seg til «Westworld» (i hvertfall ikke nå!). Jonathan Nolan har tidligere skrevet historien filmen «Memento» er basert på, vært med på å skrive «The Prestige», «The Dark Knight», «The Dark Knight Rises» og «Interstellar».

I tillegg har serien fått med seg J.J. Abrams i produsentstolen, en rolle han også hadde i Nolans forrige serie, «Person of Interest».

På rollelisten finner vi navn som Anthony Hopkins, Ed Harris, norske Ingrid Bolsø Berdal («Kill Buljo 2», «Hansel & Gretel: Witch Hunters» og «Hercules»), Trevor fra «GTA 5» og danske Sidse Babett Knudsen, kjent som statsministeren fra «Borgen»!

Om noen av disse også blir nødt til å få malt tissen og stå naken i bro mens andre nakne mennesker rir på dem, må vi nok vente til premieren i 2016 med å finne ut.