Det er ikke bare Ubisoft som satser på å ta spillene sine over på det store lerretet med fintfolk som Tom Hardy og Michael Fassbender i filmer basert på «Splinter Cell» og «Assassin’s Creed».

Spillkjempen EA vil også være med på moroa, og en stund har det vært klart at «Need for Speed» blir første film ut i satsingen. Bak rattet i hovedrollen finner vi Aaron Paul, best kjent som Jesse Pinkman i «Breaking Bad».

Skal vi dømme ut fra det første bakomklippet fra filminnspillingen, ser det ut som han hadde det ganske gøy under innspillingen:

Med suksessen til «Fast & Furious»-filmene i bakhodet er det ikke utenkelig at en «Need for Speed»-film kan finne sitt publikum, spesielt ikke når en fyr som Paul leder an foran i feltet.

Filmen har planlagt premiere i mars neste år, og vi tipper at handlingen strengt tatt ikke er den viktigste motivasjonen til folk som da går på kino:

Framed for a crime he didn’t commit, muscle car mechanic and street racer Tobey (Aaron Paul) gets out of prison determined to settle the score with the man responsible for his false conviction. Tobey tears up the road in a gritty cross-country journey – one that begins as a mission for revenge, but proves to be one of redemption.