Den finske regissøren Timo Vuorensola innyndet seg hos mange nerdehjerter med nazister-på-månen-eposet «Iron Sky» – ikke minst på grunn av metoden filmen ble laget etter, der mennesker fra alle verdenshjørner bidro via internett.

Noen enorm økonomisk suksess ble filmen ikke, men Vuorensola er likevel en spennende filmskaper med mange prosjekter i ilden.

Ett av disse er «Jeg drepte Hitler», filmatiseringen av norske Jasons helt strålende tegneserie, som muligens kommer ut i løpet av 2014. Her er manusarbeidet i full gang, men det er et annet prosjekt finnen nå har tatt med seg til American Film Market for å promotere. Det første bildet fra dette prosjektet kan du se over.

Hva dette er vil ikke Timo Vuorensola si, ifølge Twitchfilm. Det har tidligere vært spekulert i en «Iron Sky»-oppfølger, og taglinen som følger med dette bildet (No Harm Done… Yet) kunne kanskje passet i en slik sammenheng.

Vi våger imidlertid å spekulere litt, og husker at den finske regissøren snakket med Aftenposten under årets Cannes-festival.

Her fortalte han at han jobbet med en ambisiøs tv-serie – en slags scifi-versjon av «Game of Thrones» – kalt «Deus X».

– Den handler om sivilisasjonskrig i rommet rundt år 2200, og jeg tenker i samme baner som «Game of Thrones» der man vever flere handlinger sammen, sa Vuorensola til Aftenposten.

Håpet var å selge 12-13 episoder til en større amerikansk kanal.

Vuorensola er for øvrig også en av ti regissører som har bidratt til den kommende og ekstremt morsomt titulerte antologifilmen «Paris I’ll Kill You».