Det finnes nok noen som allerede har holdt av 10. juni neste år – da dundrer nemlig «Warcraft»-filmen inn på kinolerretene, etter en solid utsettelse.

Endelig en god grunn for nerds å komme seg ut av hulene sine! Neida. Joda.

Vi gleder oss faktisk uansett, ettersom det er Duncan Jones som står for regi. Jones er ikke bare sønnen til David Bowie, men har også gitt oss filmer som «Moon» og «Source Code».

Nå har de første bildene fra «World of Warcraft» kommet, begge to av figuren Orgrim. Som i spillene er han i filmen åpenbart en storkar storork, noe som også kan forklare at han har gitt navnet til orkenes hovedstad Orgrimmar.

wow_sak

Orgrim spilles av Robert Kazinsky («Pacific Rim», «True Blood», «East Enders») en skuespiller som ifølge Jones kunne spille med «røffheten, humoren og tøffheten» til figuren (noe som kanskje kan forklare at han også skal spille Frankenstein-monsteret i en kommende FOX-serie).

Bak filmeffektene står Industrial Light and Magic (som også laget siste Hulken i «Avengers»-filmene), og de har ifølge Wired klart å blande sammen bilder av Kazinksy med grunnskissene fra spillskaper Blizzard når de har laget utseendet til Orgrim.

Kan bli moro, det her?

Her er forøvrig et ikke-ork-bilde av Kazinsky, for sammenligningens skyld.

rob