Hørt om filmen «Movie 43» før? Nei?

Da foreslår vi at du ser traileren over her, så du (som oss) kan halvveis begynne å glede deg til denne komedien – som egentlig består av hele 25 mindre kortfilmer med flere store skuespillernavn enn du kan telle på to hender.

Lista over bra folk som er med er egentlig for lang til å ramse opp, men vi gjør det likevel: Richard Gere, Elizabeth Banks, Emma Stone, Kristen Bell, Anna Faris, Kate Winslet, Naomi Watts, Hugh Jackman, Johnny Knoxville, Stephen Merchant, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Liev Schreiber, Seann William Scott, Kate Bosworth, Justin Long, Gerard Butler, Kieran Culkin, Jason Sudeikis og Uma Thurman. Samt mange flere. Ikke dårlig!

Arbeidstittelen på filmen var faktisk «Red Band», noe som sier sitt om innholdet. Her er det MYE tiss, bæsj og promp, levert av pene fjes som vanligvis ikke lefler med slikt. Red Band er et uttrykk som vanligvis brukes om filmtrailere som er såpass grove at de bare kan vises for et voksent kinopublikum. Perfekt innhold for nettet, med andre ord, og første traileren fra filmen er da naturligvis også klassifisert som nettopp red band.

Vi synes traileren begynner bra. Vi lo! Men så er det kanskje noen scener som ikke er like morsomme mot slutten, noe som kanskje sier sitt om at varierende nivå på de 25 kortfilmene? Eller skal vi si sketsjene?

Blant regissørene av de forskjellige småsnuttene finner vi navn som Peter Farrelly, James Gunn, Elizabeth Banks, Bob Odenkirk og Brett Ratner. Javisst kan enderesultatet som kommer neste år bli plumpt – men den tid, den sorg. Før den tid rekker vi jo å se traileren opptil flere ganger (med en slags visshet om at den kanskje viser noen av de beste scenene fra filmen servert på ett brett?).