Med roller i blant annet «Transformers»-filmene og «Indiana Jones og krystallhodeskallens rike» fikk Shia LaBeouf raskt status som Hollywoods favorittguttevalp – en status han åpenbart mistrives med.

LaBeouf varslet at han ikke ønsker å være med på flere  «Transformers»-filmer, at han i stedet ville spille i flere ordentlige ting, og har fulgt dette opp med flere smarte rollevalg: Seinere i år kommer John Hillcoats rimelig voldelige «Lawless», der LaBeouf har en sentral rolle, og på lista over kommende filmer er det mye mørkere saker for voksne.

Og nå kommer nyheten om at LaBeouf kan ta enda et langt steg bort fra pikerommene: Ifølge The Hollywood Reporter er han nemlig i forhandlinger om en rolle i Lars von Triers mykpornofilm «Nymphomaniac».

«Nymphomaniac» er fortellingen om de erotiske eskapadene til den 50 år gamle karakteren Joe (spilt av Charlotte Gainsbourg), slik hun forteller om dem til sin gamle venn Seligman (Stellan Skarsgård).

Filmen er tidligere beskrevet som lys og poetisk, men det tar vi med en klype salt.

Det er antatt at filmen skal spilles inn i to versjoner, der den ene vil inneholde flere usensurerte sexscener enn den andre.

LaBouef er forresten ikke helt ukjent med nakenscener fra før, da han nylig dukket opp i denne videoen til islandske Sigur Ros: