Oboi! Som vi nylig kunne melde er det 3. januar endelig duket for en ny episode av BBC-serien «Sherlock» på NRK, bare et par dager etter at BBC selv sender episoden.

Ikke lenge til, det, men samtidig lenge nok til at det gjør bittelitt vondt.

Heldigvis har BBC nå sluppet en trailer som gir noen ørsmå glimt inn til hva vi har i vente. Og som seg hør og bør med en serie som «Sherlock», er traileren interaktiv – slik at snushaner med en liten porsjon kløkt kan låse opp ekstra innhold.

Underveis i traileren (som du kan se/utforske øverst i saken her, men kanskje ikke på mobil?) kan du trykke på de røde sirklene som dukker opp nederst i vinduet for å se en ekstra videosnutt fra episoden, samt noen nye bilder.

Det finnes også noen elementer med hengelås på. Om du finner ut hvordan de skal låses opp, del gjerne i kommentarfeltet!

Her er den ikke-interaktive trailervarianten, om du ikke får sett den øverst:

Et av spørsmålene vi selvfølgelig er aller mest spent på å få svar på, er hvordan Sherlock overlevde fallet på slutten av forrige sesong. Om den interaktive traileren holder det den lover, er det en høyst vitenskapelig og plausibel forklaring vi har i vente.

Les også:

Så, kva skjedde eigentleg med Sherlock?

hopp