En av fjorårets beste nykommere på tegneseriefronten var pre-apokalyptiske «Sheltered» av Ed Brisson og Johnnie Christmas.

Nå melder The Hollywood Reporter at Circle of Confusion, produksjonsselskapet bak blant annet TV-serieutgaven av «The Walking Dead», er i ferd med å filmatisere tegneserien.

Historien tar for seg en gruppe dommedagspreppere, folk med store mengder hermetikk og våpen bosatt i en avsidesliggende leir, som venter på at Yellowstone-vulkanen skal eksplodere og gjøre USA ubeboelig.

Før noe sånt rekker å skje gjennomfører imidlertid barna deres et kupp fra innsiden. De eneste som ikke er med på planen er to venninner, som nå må forsøke å overleve sine tidligere venner.

Sheltered2

Ifølge Twitter-kontoen til tegneserieforfatter Ed Brisson skal filmingen foregå i Romania.

I registolen for prosjektet sitter britiske Jesse Peyronel

Tegneserien er ennå ikke avsluttet, men Peyronel skriver nå manus og planlegger å spille inn filmen sent i 2014.

Peyronel vil antagelig være et ubeskrevet blad for de fleste, men har blant annet skrevet for TV-serien «Dracula» og utvikler en annen serie, «Dig», for USA Network.

I fjor spillefilmdebuterte han med «Siren», den litt merkelige historien om Leigh, en dame som dufter så godt at hun er uimotståelig for alle menn. Dette har gjort henne forfulgt og tvunget til et liv i ensomhet.

Vinessa Shaw («Side Effects») spiller hovedrollen, mens Rob Kazinsky («True Blood» og «Pacific Rim») er en mystisk fyr som tilsynelatende er immun mot Leigh.

I 2001 lagde Peyronel også kortfilmen «Swimming Out To Holly», som han har lagt ut på Vimeo-kontoen sin.