Her er en liten nyhet som trolig kommer til å falle i god jord hos deg med sans for amerikansk komikk generelt, og komiserien «Arrested Development» spesielt.

Som du kanskje vet har Netflix planer om å gjenopplive «Arrested Development» i mai, og 14 nye episoder vil bli publisert slik at du kan se dem i ett jafs. Et godt tips for årets 17.mai-feiring, kanskje?

MEN: Mye kan tyde på at de nye episodene er bygget opp litt annerledes enn tidligere. Alle hovedkarakterene – Lucille, George Bluth, Gob, Buster, Michael, George Michael, Maeby, Lindsay og Tobias – får en egen episode dedikert til deres historie, der vi får vite mer om hva som skjedde med dem etter avslutningen av sesong tre. Og kanskje mer om karakterenes bakgrunn?

Mer om det siden.

Flere amerikanske medier rapporterer i hvert fall at både Kristen Wiig og Seth Rogen kommer til å dukke opp i den fjerde sesongen.

De to er jo blant USAs største komikere med en rekke suksesser på CVen – Wiig ble jo kjent gjennom «Saturday Night Live» og fikk kjempesuksess med «Bridesmaids», mens Rogen har slått seg opp gjennom en hel rekke Judd Apatow-komedier.

Vulture har imidlertid også fått snusen i hvem Kristen Wiig skal spille (og her ville jeg sluttet å lese om du vil beholde all spenning i forkant av de nye episodene).

Den unge Lucille Bluth!

I det som vil bli episoden der Lucille er hovedfokus, vil vi tro.

Vi har dessverre ingen info om hvem Rogen skal spille, men han vil uansett være blant venner – blant annet er Michael Cera et gammelt bekjentskap:

For øvrig vil det være en lang rekke nye gjestestjerner på showet – andre fintfolk inkluderer Conan O’Brien, Andy Richter, John Slattery, Terry Crews og Isla Fisher.