TUT-TUT-TUT-TUT!
Det nostalgiske «Seinfeld»-toget tøffer avgårde som bare det om dagen, og i den anledning har vi bestemt oss for å grave frem litt underholdende «Seinfeld»-stoff til deg hver søndag fra nå av!

tumblr_n1852m7p051r44j84o1_400

Kanskje du er en av de personene som sier ting som: «Seinfeld, er ikke det den serien om ingenting?» Til det må jeg bare svare: «Nei, Seinfeld er den perfekte serien om ALT, med en magisk nihilistisk undertone som virkelig kommer til sin rett mellom de seriøse dramaene – dødsfall, sykdom og samlivsbrudd – og de mer trivielle tingene som suppe og panteflasker». Jeg kunne også bare ha svart: «Seinfeld er den beste serien i verden, hold kjeften din igjen

tumblr_mjfk3elwj31qbe0gto1_500
Men ja, legg nå fra deg arkitektdrømmene dine for en liten stund, finn frem sjokolade-babkaen, sett deg godt til rette i sofaen og nyt denne ukas Seinfeldsøndag! (Kanskje snu den ene sofaputa om den lukter Poppie-piss)

SOPRANOSFELD
Å mashe sammen kjente TV-serier og Filmer for komisk effekt er ikke et nytt fenomen (vi skrev f.eks en sak om det forrige uke), men det at de blir like vellykkede som youtube-bruker UniversalPolymath sin Sopranos/Seinfeld-mashup hører til sjeldenhetene. En ubehagelig stor mengde latter og feilplassert applaus gjør det mørke gangsterdramaet om en til en bassfyllt latterfest. Snurr film!
(Brukeren lar ikke oss ikke linke direkte til videoen hans, men du kan se den gjennom å trykke på brukernavnet hans ovenfor, eller du kan trykke her, her, her og her.)

SERIOUS SEINFELD
Har du ikke sett denne klassikeren før anbefaler jeg deg å gjøre det med en gang! Se for deg «Seinfeld», den der TV-serien, med en litt mer dramatisk vinkling.

@OSLOSEINFELD
Seinfeld har flytta til Oslo! Men ikke fall av stolen din helt enda du, han har bare flytta til Oslo på Twitter, ikke på ekte din tulling. Brukeren @OsloSeinfeld dukket nemlig opp på Twitter for noen uker siden og tweeter som om Seinfeld ble spilt inn i Oslo i 2015. Det hele er sterkt inspirert av den amerikanske tweeteren @Seinfeldtoday, men vi burde absolutt ikke la oss plages av det fordi dette er veldig gøy. Bare se her:

SEINFELDS LEMONADEBOD STENGT AV POLITI
Jerry Seinfeld og sønnene hans prøvde nylig å selge lemonade for et veldedig formål. Naboene (Newman?) hans i Hampton-området så ikke helt verdien i dette og meldte like godt Jerry og sønnene hans inn til politet. De skal ha dukket opp snarlig og stengt ned hele businessen. Kona til Jerry postet senere et bilde av dramaet på Instagram, hvor hun heldigvis kunne fortelle at de hadde tjent ganske godt før det hele var over.

Skjermbilde 2015-08-30 kl. 16.05.25

 

Alle sesongene av Seinfeld ligger ute på strømmetjenesten Viaplay og sendes hver dag på Viasat4.