Gud, som vi elsker «Forbrydelsen III»!

Så mye, faktisk, at vi har begynt å følge den via Dansk Radio framfor NRK (det er bare å bruke tekst-tv, så får du den med danske undertekster).

Men vi hadde fremdeles ikke fått med oss episoden der Sarah Lund blir introdusert for «Gangnam Style». Vi tror egentlig ikke hun vet hva det er, men aner at hun STERKT misliker hva hun ser:

I helgen begynte forresten sesong tre også i England, og der borte er de fullstendig gale etter Sarah Lund. Så mye, faktisk, at The Guardian har satt i gang et eget språkkurs for briter som har lyst til å lære seg dansk. Kan være nyttig for nordmenn også – se instruksjonsvideoen her.

London Evening Standard har på sin side lagd en egen guide for hva du må gjøre om du ønsker å bli litt mer dansk. Blant annet viser de til at du såklart trenger den strikkegenseren som Sarah Lund har gjort så populær.

Kan kjøpes via Gudrun & Gudrun, og koster cirka 1500 kroner:

Det morsomste til slutt, gjerningsmannen fra «Forbrytelsen» leser opp sms fra moren sin i radioprogrammet «Sara og David» på dansk P3 (slapp av, du får ikke se ansiktet hans):

En ny episode av «Forbrytelsen» vises på NRK kl. 22.00 i kveld