• Her kan du gå hvis du trenger å leie en bedre julefilm.

Julen, julen, julen den er her, og i den forbindelse er det tid for julekos, julegris, julesokk og rød pologenser.

Det er tid for å koke opp et kar med gløgg og slafse i seg sjokoladekledte marsipangriser, ribbefett, pinnekjøtt, lutefisk, sylte, risgrøt med lettmargarinøye og hva enn som er tradisjonen der du kommer fra.

Nam nam nam – infarkt.

For mange er det også tid for å repetere en tvilsom film som det av en eller annen grunn ikke blir jul uten. Noen ser «Tante Pose», noen ser «Polarekspressen» og noen ser «Bjelleklang» med Arnold Schwarzenegger.

Neida, ingen ser «Bjelleklang» med Arnold Schwarzenegger, men jeg tenkte kanskje det ville være morsomt å minne deg på at den filmen faktisk finnes!

Det er jo tross alt en prisvinnende film ettersom filmnettstedet PearlandDean.com kåret den til tidenes verste julefilm i 2006, men nok prat om den forferdelige filmen der. Jeg tenkte jeg skulle presentere dere for den filmen jeg selv synes er den verste julefilmen gjennom tidene.

Mange vil kanskje innvende at valget mitt er litt åpenbart, men det kan dere jo bare gå og lage et forum på imdb.com om.

«Santa Claus Conquers The Martians» (1964) er nemlig så hårreisende dårlig håndverk at underholdningsverdien likevel er betydelig. Alt fra skuespillerprestasjoner til spesialeffekter er milevis unna et absolutt minstemål til kvalitet.

Filmen kan sees i sin helhet i videovinduet øverst i denne saken, så finn fram nøtteskåla, småkakene og medisterpølsene og unn deg «Santa Claus Conquers The Martians»!

  • Her kan du gå hvis du trenger å leie en bedre julefilm.