Jeg vet det er ganske delte meninger om «Family Guy»-skaper Seth MacFarlane, og om hvorvidt han har gjort noe som er ordentlig morsomt siden «Family Guy» var på høyden (det ser i hvert fall ut til å være enighet om at animasjonsserien har blitt stadig mindre morsom etter hvert som årene har gått).

Men en kompis som så ti minutter av «Ted» på SXSW sa han lo flere ganger, og Mark Wahlberg gir jeg alltid en ekstra sjanse (han var for eksempel veldig bra i «The Other Guys»).

«Ted» handler om en teddybjørn som blir levende! Sålangt låter det jo som en helt streit Disney-film, men i «Ted» spoler vi 25 år fram i tid – bjørnen har blitt voksen, røyker pot og banner som en sjømann. Noe som blir til sjenanse for eieren John (Mark Wahlberg) når han vil slå seg ned sammen med Lori (Mila Kunis).

Under en spørsmål-og-svar-seanse på SXSW sa MacFarlane at han framførte alle replikkene live på settet.

– Jeg vet ikke om det er gjort før, å spille inn alt live på den måten. Det gjorde det mulig for oss å spille på hverandre, og hoppe inn og ut av manus underveis, sa MacFarlane til Dagbladet.

– En av de tingene som plager meg når jeg ser filmer med digitale figurer, er når du ser en film som «Garfield» og kan høre at Bill Murray har stått i en bås uker før eller etter innspillingen.

Norgespremiere blir 2. november.