En fantastisk idé selvfølgelig, med gjennomføring like over middels.

Amerikanere (og nordmenn) flest trenger å bevege på seg, rett og slett gå litt flere turer. Det trenger ikke være så vanskelig, mange av oss kan gå fram og tilbake til jobb, og enkelte av oss kan også gå mer jobb, mens vi har møter, diskuterer etc. At kombinasjonen bevegelse og jobb funker i praksis ble med all tydelighet vist i «Presidenten», der mange karakterer hadde en egen evne til å gå kjapt mens man samtidig gjennomførte avanserte politiske diskusjoner.

Begrepet walk and talk fikk i det hele tatt sitt gjennombrudd med Aaron Sorkin, som også benyttet fortellerteknikken i «Sports Night» og «Studio 60 on the Sunset Strip».

Derfor var det som nevnt en fantastisk idé da kampanjen Every Body Walk samlet sammen flere av «Presidenten»-skuespillerne (blant dem Martin Sheen, Dule Hill, Joshua Malina, Melissa Fitzgerald og William Duffy) for å lage en liten reklamefilm for å promotere spaserturens fortreffelighet.

Se resultatet i videovindet over.

For et par dager siden skrev vi forresten litt om den andre traileren til Sorkins kommende serie «The Newsroom». Premiere blir 24. juni, vi gleder oss naturlig nok som barn.