Da vi meldte om at Ashton Kutcher skulle spille Steve Jobs i den kommende biografilmen om Apple-gründeren, tenkte vi umiddelbart på to ting:

1) Dæven som de to egentlig ligner på hverandre!

2) Hvem skal egentlig spille medgründer og programmeringsgeni Steve «Woz» Wozniak?

Vel, nå har vi fått svar på de siste. Rollen går ifølge Variety nemlig til den relativt ukjente Josh Gad («Rocker», «Love and Other Drugs», samt Trey Parker og Matt Stone-musikalen «Book of Mormons»), og jaggu har ikke han noen likhetstrekk med Woz han også. Hvilke det er, kan du egentlig få gleden av å påpeke selv.

For vår del synes vi det er morsomt å følge med på hva Woz spiser. Matvanene kan ikke sies å være spesielt ekstravagante, til tross for at han helt sikkert har endel penger på bok.

Ettersom Woz’ (strengt tatt usigelig kjedelige) Twitter-konto i realiteten bare er en speiling av hans Foursquare-konto, kombinert med at han sjekker inn på hver eneste restaurant han spiser på, kan vi se at det har dannet seg et lite mønster.

Bare i løpet av de siste 60 dager, har Woz spist henholdsvis tolv ganger på Outback Steakhouse i San Jose, og ti ganger på tjukkassjappa IHOP i Santa Clara. På sistnevnte anbefaler han at man skal hoppe over «the white stuff» for en ekstra lavkarbo frokost, men tipser samtidig om at man bør be om «hot syrup» for en «heavenly taste».

Uansett, i filmen «Jobs» blir det neppe så mye om dette, ettersom den tar for seg hovedsaklig de første årene av samarbeidet mellom Jobs og Woz, da de sammen bygget opp Apple fra å være en garasjebedrift til det som skulle bli verdens mesttjenende teknologiselskap.