Vi venter spent på «Hercules» – den kommende actionfilmen med Dwayne «The Rock» Johnson i hovedrollen, regissert av Brett Ratner.

Ikke bare fordi den har tre nordmenn i diverse biroller – spesifikt Tobias Santelmann, Ingrid Bolsø Berdal og Aksel Hennie – men også fordi den ser så herlig sommerfilmete ut, popcorn på sitt mest spekakulære, og den typen selvbevisst teit som absolutt kan fungere.

I mars rapporterte Aksel Hennie selv på Twitter at vi i det minste kunne se nesen hans i den første «Hercules»-traileren – og med bildene som kom i helgen (via Flickering Myth) er det faktisk mulig å få sett hele The Hennienator, i kostyme som den gale leiesoldaten Tydeus.

Hercules-8

Hercules-14

Filmens historie går litt bort fra de gamle greske mytene, og plasserer i stedet Hercules som leder for en gruppe leiesoldater, som havner i kamp med krigsherren Rhesus (spilt av Tobias Santelmann og hans heftige skjegg).

HerculesSantelmann

Ian McShane, John Hurt, Rebecca Ferguson og Joseph Fiennes er andre navn – du får se noen av de i det nyeste klippet for filmen som kom i natt.

«Hercules» får norgespremiere den 1. august i år, og i en kommentar er hovedpersonen selv ganske avslappet til den kommende datoen:

Dwayne Johnson i «Hercules»