Vi måtte vente litt ekstra på en andre sesong av «True Detective», men når de først kom i gang med produksjonen (mot slutten av november i fjor) har det gått relativt fort.

Nå har HBO annonsert at andre sesong kommer 21. juni (premiere samtidig på HBO Nordic og dagen etter på C More), og en første teaser er allerede ute! Sjekk:

Så, hva vet vi?

Colin Farrell spiller politimannen Ray Velcoro, som rives mellom sjefene i det korrupte politidistriktet og gangsteren som «eier» ham.

Vince Vaughn er på sin side klar for rollen som Frank Seymon, en karrierekriminell som står i fare for å miste alt når hans partner blir drept.

Her ryktes det om forbindelser til både S&M-miljøet og okkulte elementer, men inntil vi har noe mer håndfast tør vi ikke bekrefte noe som helst. Rykter om en svær orgiescene har i hvert fall gitt antydninger i den retningen.

Rachel McAdams spiller den kvinnelige hovedrollen, mens Taylor Kitsch, Kelly Reilly («Sherlock Holmes»), Michael Irby («Almost Human»), Abigail Spencer («Suits») og Leven Rambin («The Tomorrow People») har andre roller.

Vi gleder oss såklart, MEN ser også at noen er ute og varsler anti-hype allerede.

Regissør Cary Joji Fukunaga, som gjorde en mesterlig jobb med første sesong, er ikke med nå – muligens på grunn av krangling med forfatter Nic Pizzolatto (som ærlig talt framstår som noe av en nevemagnet). Fukunaga skal erstattes av flere regissører, blant dem Justin Lin («Fast & the Furious»-serien), som er et noe overraskende valg.

Og klarer de nye skuespillerne å framføre tåkete monologer med samme bravur som Matthew McConaughey?

Dette er tydeligvis den store tv-serietrailerkvelden, for også Netflix har sluppet trailer til to av sine store satsinger framover.

«Grace and Frankie» handler om to fiender (Jane Fonda og Lily Tomlin) som knytter et slags vennskap da ektemennene deres (Martin Sheen, Sam Waterstone) annonserer at de er forelsket i hverandre.

Serieskaper Marta Kauffman (sammen med Howard J. Morris) har tidligere laget «Friends», og premiere blir 8. mai.

Ja, også sesong tre av «Orange is the New Black», da. Alex er tilbake! Premiere 13. juni.