Har du ikke sett «Drive» ennå, bør du snarest komme deg over til Comoyo og se den der. Har du allerede sett den, vil vi tro og håpe at du er interessert i den neste filmen fra hovedrolleinnehaver Ryan Gosling og regissøren, danske Nicolas Winding-Refn.

Innspillingen av filmen – titulert «Only God Forgives» – har nettopp begynt, dessuten har det dukket opp et lite promobilde som du ser i toppen her. Kanskje ikke veldig interessant, men det gir oss i hvert fall en unnskyldning for å skrive litt om filmen.

Filmen sies, ifølge The Playlist, å være mer voldelig enn «Drive» (jeg vil anta at det betyr flere voldelige scener enn i «Drive», ikke at de er enda mer grafiske) og har et ganske vilt plott. Hør bare:

Julian, da spilt av Ryan Gosling, har stukket av til Hong Kong etter å ha drept en politimann ti år tidligere. Der driver han en bokseklubb sammen med broren, de to er forresten også tungt involvert i en dopsmugleroperasjon sammen med deres Florida-baserte mor (spilt av Kristin Scott Thomas).

Trøbbel oppstår den dagen broren dreper en prostituert. Hong Kong-politiet ringer etter en pensjonert politimann kalt Chan/The Angel Vengeance, som bestemmer at den prostituertes far skal få lov til å drepe Julians bror som hevn.

Jeg vet ikke hvor mye mer jeg bør røpe (The Playlist har ytterligere detaljer), men videre handling inkluderer at mora flyr til Hong Kong og tvinger Ryan Gosling til å gå etter Chang, blant annet ved å utfordre ham i en boksematch.

Filmen er laget med støtte fra det danske filminstituttet, som påstår at en premiere vil finne sted i løpet av 2012.

Det har imidlertid The Playlist liten tro på, de tror derimot på premiere i Cannes til neste år. Nicolas Winding-Refn tok jo som kjent prisen for beste regi der for «Drive» i fjor.