Alt ved Tom Cruise er bare digert, er det ikke? Mannen klarer, tross svingende prestasjoner på det store lerretet, å skape overskrifter i stor stil – både med privatlivet og med nye filmprosjekter.

En av de kommende filmene hans heter «All You Need is Kill». Filmen, som regisseres av Doug Liman («Fair Game») er basert på Hiroshi Sakurazakas helt fantastiske science fiction-kortroman ved samme navn (som ofte er tilfellet med denne typen filmatiseringer: les boka først!).

«All You Need is Kill» utspiller seg i en dystopisk framtid (klisjé nummer 1), der romvesener har smadret byene våre i fillebiter (klisjé nummer to). Millioner er døde, og de siste restene av menneskeheten forsøker å komme sammen i et siste slag mot den «overmenneskelige» motstanderen (klisjé nummer tre).

Tom Cruise spiller Lt. Col. Bill Cage, som aldri tidligere har vært i kamp, og som helt utrent sendes ut på et selvmordsoppdrag. Ved sin side har han Emily Blunt (som har vært fin i år i både «Looper» og «The Five Year Engagement») og Bill Paxton.

Nå er det sluppet et første bilde fra «All You Need is Kill», og selv om vi ikke gjenkjenner så mye ved Yoshitoshi Abes illustrasjoner fra originalen ser det i det minste ut til at Tom Cruise gjør hva Tom Cruise gjør best: Løper vekk fra et brennende inferno.

«All You Need is Kill» får kinopremiere fram til 2014, så vi må med andre ord vente en stund på å se hva Doug Liman kan gjøre med denne historien.