Vi har allerede anmeldt traileren til «Men in Black III», der vi vel konkluderte med at vi er mer skeptiske enn entusiastiske før premieren i slutten av mai.

Én grunn til at vi likevel ser litt fram til den, er flere gode skuespillere i birollene. Emma Thompson er allerede nevnt, men enda mer gleder vi oss til å se komiker Jermaine Clement i en av skurkerollene – som en utenomjordisk motorsykkelgjengleder med beinprotese kalt Boris.

Clement er kjent som én halvdel av den newzealandske musiker/komiduoen Flight of the Conchords, som hadde sin egen komiserie på HBO i to sesonger fra 2007 til 2009.

I går publiserte New Zealand Herald et bilde av Clement i karakter:

Så får vi se da, om regissør Barry Sonnenfeld velger å faktisk bruke Clements fantastiske komiske evner, eller om han er enda en komiker som blir brukt i en totalt umorsom rolle (Hollywood har av en eller annen grunn en hang til å gjøre det på denne måten).

Om ikke du kjenner Flight of the Conchords fra før – eller om du bare har lyst på et gjensyn – her er noen klipp (det var i grunnen bare for å ha en unnskyldning for å gjøre dette at vi skrev denne saken).

Clement er, for ordens skyld, han med brillene og den dype stemmen:

Forresten har «Flight of the Conchords»-kollega Bret McKenzie en liten rolle i den kommende «Hobbiten»-filmen der han spiller hobbiten Lindir: