For to år siden dukket de første paparazzibildene opp av Al Pacino i den sjuke parykken som skulle gjøre ham mest mulig lik Phil Spector i HBOs kommende film om rettssaken mot den drapsdømte produsentlegenden.

Så ble det merkelig stille, men nå er filmen omsider i ferd med å se dagens lys.

Bleedingcool har fått tak i en video der HBO presenterer (noen av) sine nyheter for de to første kvartalene i 2013, og blant titlene var også tv-filmen, som er skrevet av David Mamet, og der Helen Mirren og Jeffrey Tambor også spiller.

Videoen er senere fjernet fra nettet, men Bleedingcool rakk å ta noen screenshots. Foruten bildet i toppen har nettsiden også publisert disse:

Apropos frisyrer, det ser også ut til at Kenny Powers i «Eastbound and Down» har vært hos frisøren (eller skjedde det i slutten av sesong tre? Den har jeg ikke rukket å se ennå):

Fjerde sesong av «Eastbound and Down» ser i hvert fall ut til å ankomme HBO i første halvår av 2013, i likhet med nye sesonger av «Girls», «Game of Thrones» og «True Blood».

Men vi får også et par nye serier, blant annet Stephen Merchant-komedien «Hello Ladies»:

Og «Family Tree» med Chris O’Dowd i hovedrollen, skrevet av komiveteran Christopher Guest (les mer om den her):

Og sist, men ikke minst, kommer HBO også til å vise Steven Soderberghs siste film før han trekker seg tilbake på ubestemt tid.

Den heter «Behind the Candelabra», og er en biografifilm om Liberace: