Om det var noen tvil om hvorvidt Rian Johnsons «Looper» kom til å bli en av årets største filmer, er vel denne tvilen skjøvet til side nå. I natt ble nemlig den første traileren fra filmen sluppet, og dette ser ut til å bli en gjennomkompetent affære som også har en god sjanse til å bli ordentlig bra.

Konseptuelt og visuelt småspennende, men likevel en konvensjonell actionfilm som alle skal kunne forstå… Hadde jeg vært studiosjef, ville jeg gnidd meg forsiktig i hendene i påvente av denne.

Joseph Gordon-Levitt spiller en leiemorder i en framtidsverden der man tar i bruk tidsreiser for å kvitte seg med ofrene mest mulig effektivt.

Hele greia tar en brå vending når Gordon-Levitt får i oppdrag å drepe sitt framtidige jeg, spilt av Bruce Willis. Det ser ut til at Bruce Willis er minst like god til å slåss som Gordon-Levitt (rimeligvis), og vi har en del spektakulære actionscener i vente.

Rian Johnson har tidligere laget «The Brothers Bloom», men har måttet heve seg flere hakk på dette betydelig større prosjektet.

Han har i hvert fall fått fine skuespillere til å jobbe for seg. Paret Gordon-Levitt/Willis har mye for seg, og i tillegg dukker blant andre Paul Dano, Jeff Daniels og Emily Blunt opp her.

Norsk premiere blir i november 2012.