Om det ikke gikk et kollektivt «gisp!» gjennom det norske folk da nyheten ble kjent i fjor, var det ikke langt unna: «Skam»-yndlingen Tarjei Sandvik Moe (da 18, nå 19) hadde ikke bare fått sin første filmrolle, men en rolle i en erotisk thriller der han forføres av Andrea Bræin Hovig (44).

«En affære» har fått 2. november som premieredato og handler om en nyansatt kvinnelig gymlærer, som i begynnelsen av et nytt skoleår føler seg forfulgt. Snart oppdager hun at en av hennes egne elever er besatt av henne.

«Den uventede og pågående oppmerksomheten setter startskuddet for et farlig spill mellom lærer og elev», heter det i det offisielle synopsiset.

Det er den hyperproduktive filmskaperen Henrik Martin Dahlsbakken som står bak filmen, hans første siden «Rett vest» i fjor.

Nå er den første teaseren fra «En affære» sluppet. Take it away!

Det har kommet oss i hende et knippe stillbilder også, hvorav ett er av den lidenskapelige typen, mens de andre bærer bud om den dårlige stemninga som gjerne oppstår når folk som egentlig skal holde henda langt unna hverandre, ikke klarer å dy seg:

 

Blant de andre skuespillerne i filmen, finner vi toppnavn som Anneke von der Lippe, Agnes Kittelsen, Ingjerd Egeberg, Mattis Herman Nyquist og Mads Ousdal.

Og den danske «Forbrytelsen»-kjendisen Carsten Bjørnlund!