Do you understand the words that are coming out of my mouth? Warner Bros. TV arbeider for å gjøre «Rush Hour» til en tv-serie, fra Brett Ratner – som lagde den opprinnelige filmen – og Bill Lawrence – showrunner på «Scrubs».

Manuset blir skrevet av Lawrence og Blake McCormick, og premisset skal visst legge seg tett opptil filmene, om en regelfast Hong Kong-politimann som må samarbeide med en rappkjeftet Los Angeles-politimann på en sak i USA, melder Deadline.

De to rollene ble selvsagt spilt av Chris Tucker og Jackie Chan i de tre opprinnelige filmene – fra 1998, 2001 og 2007 – men lite tyder på at de har noe med tv-serien å gjøre.

I stedet har faktisk Jackie Chan nylig nevnt at det blir mindre og mindre sannsynlig for en fjerde «Rush Hour»-film (via IGN):

– Jeg sa ‘Nei, vis meg manuset først. Jeg trenger ikke «Rush Hour 4». Du trenger en «Rush Hour 4». Vis meg manuset.’ Jeg vil ikke gjøre et søppelmanus bare fordi de vil lage filmen.

Ratner har forsøkt å lage tv-serie av politimenn i Los Angeles før – en av grunnene til at han til slutt endte opp med å få jobben med å lage «Beverly Hills Cop 4» (som ligger an til å komme i 2016) var at han først ønsket å lage en tv-serie basert på Eddie Murphys figur.

For tiden arbeider Lawrence og Ratner med pilotepisoden, som de så ønsker å selge inn til en kanal med håp om å lage timeslange humorepisoder fra det. Lawrence kan humor, Ratner kan for så vidt action – er det helt utenkelig at det kan bli gøy?

Vi er litt tilbakeholdne inntil videre. Mye vil nok være avhengig av hvem de får i hovedrollene som Lee og Carter.

Ratner er nylig ferdig med «Hercules»-filmen, med Dwayne «The Rock» Johnson i hovedrollen og ulike nordmenn strødd utover rollelisten.