Så er det bare å gratulere Baltimore Ravens med nattas Superbowl-seier. Om noen av kollegaene dine er litt seine på jobb i dag (og lukter lett av løkringer og øl), har de sikkert litt av hvert å fortelle om nattas nervepirrende avslutning.

Det de som satt oppe i Norge i natt derimot ikke fikk se, var alle reklamene som nesten er en like stor happening som selve fotballshowet. Blant dem var som sedvanlig en rekke filmtrailere og -teasere, som vi velvillig har samlet på ett brett her:

 

«Iron Man 3»:

Tøffe valg for Tony Stark i denne utvidede kikken (hihi) på kommende «Iron Man 3». Air Force One er på vei ned, 13 folk er i fritt fall mot bakken, og bare fire kan bæres. Vi tipper Stark kommer opp med noe smart:

 

«Star Trek Into Darkness»:

Det er vel egentlig bare å sitere en youtube-kommentar på denne: CUMBERVILLIAN EVILBATCH!

 

«Fast & Furious 6»:

«We’re talking vehicular warfare», javisst! Lite er egentlig nytt i den kommende «F&F»-filmen, det handler fortsatt om raske biler, gatekultur, muskelmenn, puppedamer, oneliners og alt det der. Samma det, så lenge filmen har tanks i gatene og en scene der gatebiler krasjer et kjempefly på bakken?

 

«Oz The Great and Powerful»:

Klar for en ny kikk på Alice og det forskrudde eventyrlandet, fra regissør Sam Raimi og med folk som James Franco, Michelle Williams og Rachel Weisz i hovedrollene?

 

«The Lone Ranger»:

Kan virke som vi får ganske imponerende damplokomotivaction med Johnny Depp i indianerkostyme bak spakene:

 

«World War Z»:

Denne kom allerede for noen dager siden, men vi slenger den med for det. Blir ikke lett for Pitt & co., dette!

 

Til slutt tar vi også med en ganske aggro-emo live action-trailer for det kommende PS3-spillet «God of War: Ascension» som en liten bonus. Kratos FURY!