Tre av våre amerikanske favorittkvinner har vært involvert i «Nobody Walks», en indiefilm regissert av Ry Russo-Young, som ble vist for første gang under årets Sundance-festival:

* Lena Dunham har bidratt på manussiden. Dunham er, som du sikkert vet, blant årets store gjennombruddsnavn, med HBO-serien «Girls» som et av 2012s store høydepunkt.

* Olivia Thirlby, kanskje best kjent for å ha spilt venninnen til Ellen Page i «Juno», har vi hatt trua på lenge, og her får hun endelig en hovedrolle å boltre seg med. I «Nobody Walks» spiller hun den smellvakre videokunstneren Martine, som dukker opp på døra til sin gamle kompis John Krasinski («The Office»), blant annet for å be om hjelp til et kunstprosjekt. Krasinskis karakter blir totalt oppslukt av Martine, problemet er bare at han er gift og har barn med…

* …like nydelige Rosemarie DeWitt, som du kanskje kjenner igjen fra blant annet«Rachel Getting Married» (og en mindre rolle i «Mad Men»). Forvent et durabelig trekantdrama.

Rett før helgen kom traileren, som vi anbefaler at du ser i videovindet øverst.

Dette er vel en type film man skal være glad om i det hele tatt får videodistribusjon i Norge, selv om Lena Dunham er involvert.

Mottakelsen i Sundance var likevel god, og vi kommer helt sikkert til å sjekke den ut om vi får mulighet. Eneste alvorlige innsigelse: Min indre kyniker protesterer vilt mot den «sensuelle» sekvensen med frukt som skvises og brus som åpnes og slikt.

Men æsj, vi lar det gå.