Er du av en eller annen grunn litt lei av James Franco (det er ikke vi) bør du nok finne et hi der du kan gå i dvale det nærmeste året.

Til årets Sundance (som starter i dag) har han for eksempel med seg to temmelig saftige filmer – den eksperimentelle homosexfilmen «Interior. Leather Bar» og dokumentaren «Kink», som nå har fått en trailer du kan se i videovinduet over.

«Kink» har Franco produsert, og filmen tar oss bak kulissene til et pornonettsted som spesialiserer seg på S/M-sex.

Formålet med filmen er ifølge Franco å avmystifisere en livsstil mange misforstår – dette er vanlige hardtarbeidede folk som tilfeldigvis også liker å bli bundet på fritida.

I forbindelse med Francos andre Sundance-film, «Interior. Leather Bar», har han gjort et ferskt intervju med Vulture som det er verdt å sjekke ut.

Filmens noe snodige utgangspunkt er å gjenskape 60 minutter med filmmateriale som ble kuttet vekk fra William Friedkins «Cruising» fra 1980.

Men egentlig er dette, ifølge Vulture, bare en unnskyldning for å utforske to temaer som Franco er svært opptatt av – homofili og sex.

Og det er mye grafisk sex i «Interior. Leather Bar», visstnok.

– Jeg føler det er min rolle som kunstner å stille spørsmål og utfordre aksepterte sannheter og normale måter å tenke på, sier han i intervjuet, som du kan lese her.

Fremdeles ikke fått nok av Franco? Da bør du sjekke ut traileren til «Spring Breakers», som ble sluppet i går, der han visstnok gjør en helt fantastisk rolle som gangsterrapperen Alien.

 

PS: I dag kom også nyheten om at Franco har takket ja til rollen som den berømte hårstylisten Jay Sebring i «Beautiful People». Sebring var et stort navn i 1960-åras Hollywood, men ble drept sammen med Sharon Tate av Charles Mansons følgere.