I utgangspunktet syns vi ideen om en oppfølger til «Blade Runner» låt skikkelig tøysete, og strengt tatt hadde vi vel ikke så stor tro på at det kom til å bli noe av heller.

Det viser jo hva vi vet.

For: I februar ble det kjent at Denis Villeneuve, mannen bak den ypperlige thrilleren «Prisoners», «Incendies» og fjorårets «Enemy», hadde takket ja til å sitte i registolen, mens Harrison Ford bekreftet at han ville gjenta rollen som Rick Deckard.

Og nå er det også klart at Ryan Gosling trolig kommer til å spille hovedrollen i filmen, som foregår 30 år etter hendelsene i eneren. Forhandlinger er i hvert fall nær fullført, ifølge produsentene.

Ryan-Gosling-GIF-6

Detaljer om Goslings rolle er ikke kjent, men sentralt i historien står i hvert fall jakten på Deckard – som er sporløst borte.

Innspillingen skal etter planen starte til neste sommer.

 

PS: Villeneuves neste film heter «Sicario», og ble i går plukket ut til hovedkonkurransen i Cannes. Filmen har et strålende cast med Emily Blunt, Benicio Del Toro og Josh Brolin, og handler om en politioffiser (Blunt) som reiser til Mexico sammen med to leiemordere for å knerte en lokal narkokonge.

Her er første bildet:

sicaro