Den danske regissøren Nicolas Winding-Refn og superstjerne Ryan Gosling gjorde stor suksess da de samarbeidet om fjorårets «Drive». Så fint gikk faktisk også samarbeidet at Gosling og Winding-Refn nesten umiddelbart booket flybilletter til Bangkok og startet innspillingen av Winding-Refns neste film, «Only God Forgives».

En film som har et temmelig sprøtt plott:

Julian, spilt av Ryan Gosling, har stukket av til Bangkok etter å ha drept en politimann ti år tidligere. Der driver han en thaibokseklubb sammen med broren, de to er forresten også tungt involvert i en dopsmugleroperasjon sammen med deres Florida-baserte mor (spilt av Kristin Scott Thomas).

Trøbbel oppstår den dagen broren dreper en prostituert. Politiet i Thailand ringer etter en pensjonert politimann kalt Chan/The Angel Vengeance, som bestemmer at den prostituertes far skal få lov til å drepe Julians bror som hevn.

Videre handling inkluderer at mora flyr til Bangkok og tvinger Ryan Gosling til å gå etter Chang, blant annet ved å utfordre ham i en boksematch.

Dansk premiere er fastsatt til mai neste år, noe som rimer ganske godt med en mulig verdenspremiere under filmfestivalen i Cannes.

Winding-Refn er for øvrig en veldig travel mann om dagen – etter «Only God Forgives» setter han i gang med nyinnspillingen av science fiction-klassikeren «Logan’s Run» for Warner Bros. Her ville han egentlig ha med seg Gosling, men slik blir det ikke – muligens fordi Warner ikke anser at Gosling er en stor nok stjerne (!) til et såpass påkostet prosjekt.

Den danske regissøren har også planer om å lage en tv-serie basert på den klassiske 1968-filmen «Barbarella».