Herrejupiter, som vi gleder oss til «Only God Forgives», den neste filmen til den danske regissøren Nicolas Winding Refn («Drive», «Bronson»). Og har vi dritflaks dukker den også opp under årets Cannes-festival, der vi kommer til å sitte benket og klare.

Nå har det kommet en første usensurert teasertrailer til filmen, som gir små hint om hva vi kan vente oss. Ganske nærgående voldsscener, som vi jo også visste fra før.

«When I was pregnant with you, it was strange, you were different… They wanted me to terminate, but I didn’t.», sier Kristin Scott-Thomas (<3) i starten av traileren.

Før vi får se et bilde av Ryan Gosling dra en fyr etter tenna, og glimt av noen andre scener av tilsvarende valør. Au. Gaspar Noé («Enter the Void», «Irreversible») var visstnok en hyppig gjest på settet (og jobbet kanskje også med filmen i en eller annen funksjon?), og det synes.

Låta du hører i traileren heter for øvrig «Tur Kue Kwam Fun», og kan høres i sin helhet her.

Julian, spilt av Ryan Gosling, har stukket av til Bangkok etter å ha drept en politimann ti år tidligere. Der driver han en thaibokseklubb sammen med broren, de to er forresten også tungt involvert i en dopsmugleroperasjon sammen med deres Florida-baserte mor (spilt av Kristin Scott Thomas).

Trøbbel oppstår den dagen broren dreper en prostituert. Bangkok-politiet ringer etter en pensjonert politimann kalt Chan/The Angel Vengeance, som bestemmer at den prostituertes far skal få lov til å drepe Julians bror som hevn.

Her er et bilde av Chan:

Videre handling inkluderer at mora flyr til Hong Kong og tvinger Ryan Gosling til å gå etter Chang, blant annet ved å utfordre ham i en thaiboksematch.

Offisiell premiere på filmen ventes til sommeren.